OVIDIU KOMORNYIK - ARTIST - BIOGRAFIE

Ovidiu Komornyik s-a nascut la 29 ianuarie 1969, in municipiul Dej, judetul Cluj.
Talentul si pasiunea pentru muzica l-au remarcat inca din primii ani de scoala, ca solist al corului de copii, iar ulterior ca solist al scolii. Acompaniat la pian de catre profesoara sa de muzica, a castigat numeroase premii, la concursurile scolare si serbarile de gen.

citeste mai mult»
  OVIDIU KOMORNYIK - COMPOZITOR

Debutul in calitate de compozitor si textier are loc in 1999.Astfel incepe colaborarea cu mari artisti ai Romaniei: Mirabela Dauer, Elena Carstea, Sanda Ladosi, Gabriel Dorobantu, Marina Florea, Anca Turcasiu... etc.
In primul an de compozitie participa la Festivalul de la Mamaia, editia 2000, la doua sectiuni: Slagare – “Frumoasa mea”(solist Marcel Pavel) si  Creatie– “Eu cred”(solist Ovidiu Komornyik).

In luna decembrie a anului 2000, piesa “Frumoasa mea” este declarata piesa anului de catre majoritatea posturilor de radio din tara, inclusiv postul national, Radio Romania, dar si de topurile realizate de presa scrisa.

In calitate de compozitor, in acelasi an, Ovidiu Komornyik a castigat doua premii: Premiul de Popularitate si Trofeul Festivalului Cantecului de dragoste, transmis in direct de TVR.

...  OVIDIU KOMORNYIK - DISTINCTII
  • 1990 Ovidiu Komornyik a debutat la Festivalul de la Mamaia,ocupând locul IV.
  • vezi mai mult»


  OVIDIU KOMORNYIK - PRODUCATOR - CASA DE PRODUCTIE OVOMUSIC

Ovidiu Komornyik, a luat decizia de a îsi deschide propria casa de discuri in urma întâmpinarii diferitelor dificultati de promovare a propriei sale muzici si nu numai, astfel ca în 2003  a înfiintat studioul de înregistrari Ovo Music.

Principalul scop înca de la inaugurare a fost promovarea muzicii romanesti de calitate prin relansarea artistilor consacrati si descoperirea noilor talente, cu pasiune pentru arta în respectul muzicii de calitate.

Studioul Ovo Music (înregistrare, orchestrare, mixare, masterizare.. etc) pune la dispozitia artistului tehnica de ultima generatie în vederea realizarii unei interpretari performante.

Înca de la înfiintare producatorul Ovidiu Komornyik a colaborat cu nume mari ale muzicii romanesti..